Så er det bare en måned igjen …

Hvordan har du det med juleforberedelser?

Selv tar jeg det med knakende stor ro. Tenker fortsatt at det er leeeeenge igjen til julaften, men idag er det faktisk bare en måned igjen.

Den største innsatsen legges i innkjøp av julegaver. De gavene jeg liker aller best er nyttige gaver som barna kan lære noe av. Lego har vært en slager her i huset. Brio togbane er også veldig stas. Ikke at de nødvendigvis lærer så mye av Brio tog, men de kan bygge togbaner om og om igjen. Og det er nettopp det de har gjort, smågutta mine, bygd togbaner, ryddet vekk og bygd på nytt. Og det mest fascinerende er at de aldri bygger den samme togbanen. Det er alltid en ny variant.

Det samme er det med Lego. Vi har lett lenge etter klassisk Lego, som er vår favoritt. Deilig at barna kan få bruke fantasien sin helt fritt. :)

Siden jeg synes at slike gaver er så hyggelig å få til barna våre, prøver jeg å finne noe tilsvarende gaver jeg kan gi til de barna vi kjøper gaver til.

Etter jeg begynte som forhandler for Sjarmtroll, har jeg massevis av slike flotte julegaver for hånden. Disse gavene kan du også enkelt få tak i.

Her kommer en kort presentasjon av mine favoritter :)

Adventskalender - gøy for hele familien

Mange kjøper adventskalender til barna sine. Det enkleste er å kjøpe en ferdiglaget kalender med sjokolade, godterier, Lego el. Andre legger ned massevis av tid og penger i å kjøpe smågaver og pakke inn disse selv.

Fra Sjarmtroll har jeg tre favoritter som jeg anbefaler til en adventskalender. Den første er «Livet på Bondegården». Her får du en flott stor magnetplate med løse magnetfigurer. Her kan de minste barna lære hva dyrene heter og hva de sier. De eldre barna kan leke rollespill og leve seg inn i livet på gården. De magnetiske brikkene kan enkelt flyttes rundt på, og har du et kjøleskap som ikke er innebygget, kan dyrene, menneskene og maskinene være på kjøleskapet også. Her er det timesvis med lek og moro. Pris for Livet på Bondegården er kr 249,-. Her får du 22 magnetfigurer og et brett. Vips så var 23 kalendergaver i boks :)Livet på bondegården

To andre favoritter til adventskalenderen er Aktivitetskortene våre. De finnes både i ABC og 123.

Her lærer barna tallene, bokstavene, telling, lesing av enkle ord og skriving. Aktivitetskortene er laget i solid papp med laminerte overflater, og barna skriver med whiteboardtusjer. Dette gjør at kortene kan brukes igjen og igjen. Kjempefin for å trene opp finmotorikk!

Tallene og bokstavene har egen personlighet, noe som gjør at barna får en sterkere tilknytning til hver enkelt bokstav og tall.

Aktivitetskort ABC inneholder 29 kort med hver sin bokstav. Her er det bilde av en stor bokstav med personlighet, og så kan barnet skrive store og små bokstaver med hjelpelinjer. På baksiden av hvert aktivitetskort vises bilder som knyttes til disse bokstavene. Slik får barna også trening i å lese og skrive enkle ord.

Aktivitetskort 123 inneholder tallene 1-20, 50 og 100 + endel oppgavekort. Disse kortene er bygget opp på samme måte som ABC. På toppen er det et stort tall med personlighet, og så kan barnet øve på å skrive tallet, både som tall og i bokstaver (både «4» og «fire»). På baksiden av hvert kort er det morsomme oppgaver.

Aktivitetskortene leveres i flotte esker. Pris per pk er kr 249,-. Putt ett kort i hver konvolutt og heng de opp på kalenderen, en kvist av trollhassel eller en snor.

Har du lyst til å kjøpe våre giftfrie whiteboardtusjer koster disse kr 79,- for en 3-pk. Hver tusj inneholder en pussekloss og magnet.

Aktivitetskort 123 - kun kortene Aktivitetskort ABC

 

Hvis du likte noen av ideene mine?

Jeg kan sende disse i posten – hvis du ikke bor så nærme at vi kan møtes :)

Hvis du ikke allerede liker facebook-siden min med Sjarmtroll, så gå gjerne inn og lik den nå. Her kommer det også en adventskalender snart :)

Adressen er: https://www.facebook.com/Sjarmtrollforhandler-Vestfold-og-nedre-Buskerud-727686510632930/

 

Julegavetipsene kommer i et annet innlegg ganske snart :)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *