Nøttekarbonader med bokhvete

Disse nøttekakene er veldig gode og enkle å lage.

 

Bokhvetekaker ingredienser

 

1 1/2 dl bokhvete

3 1/2 dl vann

150 g valnøtter eller pekannøtter

1 stor løk

1 1/2 ts vegetabilsk buljong

1 ts Trocomare urtesalt

1 ts havsalt

2 ss rapsolje

4 ss maisena maisstivelse

(evt to egg)

 

 

Bokhvetekaker underveis

 

Bokhvete kokes i vannet i 20 minutter. Mal valnøttene. Løken hakkes fint og surres i olje. Tilsett salt og krydder. Bland alt til en farse.

Formes til middagskarbonader, ca 1 cm tykke. Stekes ved svak varme.

 

Bokhvetekaker

Kan fryses!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *