Couscous

Couscous

Couscous er en favoritt her i huset. Kjapt og enkelt. Den kan jo tilbredes, helt enkelt, slik det står på pakken, men her er en annen måte å gjøre det på. Det krever bittelitt ekstra innsats, men det bør ikke være uoverkommelig.

 

Du trenger:

Couscous (to dl)

1 terning Grønnsaksbuljong

1 stor sjalottløk

1 ss kapers

1 ts fersk persille, finhakket (du kan også bruke tørket)

Litt sitronsaft

1 dl skollede mandler, grovhakkede

 

Mål opp vann og kok opp dette sammen med en grønnsaksbuljongterning. Trekk kjelen av plata og tilsett couscous. Rør rundt og legg på lokket. Så langt gjør vi det bare som på pakka 😉

Mens couscousen trekker finhakker du en stor sjalottløk og freser denne i litt olje i en stekepanne. Tilsett 1 ss kapers og la disse steke litt med. Hell i couscousen når denne er ferdigtrukket + skollede mandler, og la det steke noen minutter.

Dryss over litt persille og skvis over litt sitron. Smak til med salt og pepper.

 

 

One thought on “Couscous

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *