Nicecream med sjokolade

Nicecream sjokolade

Som jeg har skrevet i bloggen tidliger, så går det helt fint å leve på en lønning. Jeg må bare være litt bevisst på hvordan pengene brukes. Her om dagen hadde jeg smågutta med i butikken. Sola skinte og det ble spørgsmål om is. Det hadde vært koselig med en is, men å betale over 60,- for is til oss tre er liksom uaktuelt – på en helt vanlig mandag.

På fredag vasket og ryddet vi huset. Det er fast prosedyre hos oss. Smågutta var kjempeflinke og hjalp til, så jeg ville overraske de. Det ble hjemmelaget bananis. Det kosta under 5,- og smakte kjempegodt.

Så ja, med riktig innstilling, kan man godt leve på en lønning!

 

Her er oppskriften på nicecream/bananis:

4 frosne bananer, i skiver

3 toppede ss O’Boy

4 ss usøtet soyamelk

 

Putt alt i en food processor og la den kjøre til alt er en deilig softis-lignende blanding.

Legg på tallerknen og nyyyyyt.

Enklere, sunnere og bedre blir det nesten ikke.

Med frosne bananer i fryseren har du alltid noe å servere hvis du får gjester :)

 

Ps. jeg pleier å kjøpe bananer til redusert pris. Ofte så legges modne bananer med litt brune prikker og flekker på i en tilbudskasse. Da kjøper jeg massevis, tar av skallet, skjærer de i skiver og fryser de ned. Gjerne to og to i posen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *