Grønnkålchips – en sunnere snacks

Grønnkålchips

 

Det er lov å kose seg litt innimellom – og velger man et sunnere alternativ, så trenger det ikke å bli så usunt heller 😉

 

En av de tingene jeg har prøvd, som faktisk smaker veldig godt er grønnkålchips. Ja, det er chips laget av grønnkål. Det er enkelt, kjapt og grønnkål er jo veldig sunt da. Selv om det kanskje er andre former for grønnkål som gjør den sunnere, så er denne oppskriften verdt å prøve. For meg er det også veldig ok å kunne se hva jeg spiser – vite hva som er innholdet. Så her kommer oppskriften som jeg anbefaler deg å prøve:

5 store blader grønnkål

1,5 ss rapsolje

2 ts næringsgjær

2 krm salt

1 stort hvitløksfedd, presset

 

Sett ovnen på 160 grader, varmluft

Skyll og tørk grønnkålen godt. Fjern stilkene og del i biter. Bland alle ingrediensene i en bolle og masser sammen til alt er godt fordelt. Spre grønnkålen på en bakepapirkledd stekeplate og stek den midt i ovnen i ca 10-15 minutter. Følg med etter 10 minutter, så det ikke brenner seg.

Avkjøl og server.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *