Som du spør får du svar …

Ja, det sier ordtaket iallefall.

Jeg tenker stadig på at det kunne være morsomt hvis trær eller penger kunne snakket. Tenk så mye de har opplevd! Trærne som har stått på samme sted i kanskje flere hundre år. Og pengene som bytter eier kanskje flere ganger om dagen. Iallefall gjorde de det tidligere. Nå blir det jo mindre og mindre kontanter og mer og mer plastikk.

Men har du noen gang tenkt at det kunne være gøy å spørre kroppen hvordan den har det og hva den har behov for? De fleste av oss har vel fått tatt blodprøver i ny og ned. Og mange har vel også kjent på kroppen hvis ikke alt er helt optimalt.

De som kjenner meg vet at jeg er veldig glad i «duppedingser» og før jul dumpet en etterlengtet scanner ned i postkassa. Dette er en scanner som kan vise hva kroppen trenger. Iallefall hva den trenger av eteriske oljer og kosttilskudd. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg var skeptisk i starten. Skeptisk til om den virkelig kunne gi meg riktige svar. Og riktige svar i denne sammenhengen var ikke nødvendigvis det svaret jeg ønsket, men kroppen sitt svar.            FB_IMG_1495827631347

Etterhvert som tiden har gått og jeg har testet ut «duppedingsen» min mer  blir jeg bare mer og mer fascinert og glad i den for hver dag som går. Og ja! Den måler riktig 😉

For noen uker siden skulle jeg scanne mannen min. Scanningen er veldig enkel å gjøre og den tar ikke lang tid. Det skal sies at den dagen vi gjorde denne scanningen så hadde jeg hatt vrangsiden ut det meste av dagen. Premenstruell og litt preget av mye stress den siste tiden gjorde sitt til at jeg ikke var på mitt mest sjarmerende denne dagen.

Nok om det – scanningen ble gjort og vips så kom svaret opp. Kroppen til mannen min sitt svar. Outdoor Blend ville den ha! Denne oljeblandingen har jeg tidligere brukt som myggmiddel og innsektsjager. Vi snakker midt på vinteren – i Norge! Outdoor Blend svarte kroppen! Men vet du hva? Denne oljen virker ikke bare på plagsomme innsektsjager. Den kan også hjelpe hvis man har plagsomme mennesker tett på seg … ???? Kroppens tale var klar!

Er du klar til å høre hva DIN kropp har å fortelle deg?

 

Through scientific technology and a patented algorithm, the pocket-sized iTOVi scanner provides a personalized recommendation of supplements and oils. Our scanner does not treat, cure, or diagnose any medical conditions, but rather focuses on personalizing recommendations of the best natural supplements and oils that the user responds to most.

Since every individual’s biological composition is unique, there is no single supplement or oil that works best for everyone. A scan from an iTOVi scanner may interpret what your body reacts to and suggests/recommends products that may improve overall health.

Lack of sleep, sickness, stress, and other health issues are only a few of the handful of factors that can prevent our bodies from reaching optimal equilibrium. Through the help of the iTOVi scanner, we can communicate better with our bodies to achieve this balance by knowing what supplements they respond to most.

The personalized results from a scan can help provide an encouraging roadmap to begin to achieve your body’s optimal equilibrium. It does this by sending small electrical currents through the body then measures the vibrational frequencies found within the body and compares them to frequencies contained in supplements, oils, and vitamins.

Once the scan ends, the frequencies are recorded, analyzed, and compiled into a personalized iTOVi report. The iTOVi mobile app will then recommend the oils and supplements that your body had the best reactionary response to.

Our Mission is to provide our customers with the very best innovative tool for their business and/or personal wellness. As we continue to research and develop the iTOVi scanner and our platform, we do so primarily with our customers’ health and wellness in mind.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *