Sommergave ?

Noen morgener er hyggeligere enn andre. Jeg er alltid takknemlig for å kunne våkne til en ny dag. Frisk og med en fin familie. Hver dag er jo en gave i seg selv. Og noenndager er gavene større enn andre.

Idag var en av de større gavene. Jeg våkner og ser at solen skinner fra en blå himmel. Fuglene kvitrer og alt er stille. Jeg ligger et par minutter og nyter øyeblikket. Og så griper jeg etter telefonen som ligger ved siden av sengen. En dårlig uvane! Men jeg liker og oppdatere meg på nattens hendelser. Nyheter, Facebook og mail. Og der i mailen finner jeg den. Sommergaven. Mailen som gjør dagen ennå bedre.

Tankene går ett år tilbake. For det er ganske nøyaktig ett år siden jeg satte meg i bilen. Helt alene. For å kjøre til et kurs. Et kurs som skulle bli alt annet en jeg kunne forestille meg på dette tidspunktet. Jeg var skeptisk. Nysgjerrig. Men mest skeptisk. Jeg kommer inn i kurslokaler og får en god følelse. Dette er meg! Dette vil jeg! Jeg suger til meg informasjonen som blir gitt. Erfaringene som blir delt. Jeg var klar med det samme. Jeg ville vite mer. Ville prøve. Føle. Kjenne. Og erfare. Jeg ble introdusert til eteriske oljer. Disse små flaskene med de gyldne dråpene. Jeg hadde jo så vidtbrukt de tidligere. Mens jeg jobbet i Sunkost. Men dette var annerledes. Før har jeg tenkt at disse oljene kun var for aromaterapeuter og spesielt interesserte. Nå lærte jeg noe nytt. Oljene trenger ikke å brukes til massasje og av terapeuter! De kan brukes av deg og meg! Unge som gamle. Til og med barn! Og dyr … En ny verden åpnet seg for meg den kvelden. Et naturlig, rent og god alternativ. En gave! Noen mener fra naturen. Jeg mener at det er en gave fra Gud.

Som sagt. Jeg var klar. Jeg ville bestille med en gang. Men jeg måtte smøre meg litt med tålmodighet. Jeg måtte vente noen dager med bestillingen. Jeg var utålmodig. Veldig utålmodig! Til slutt klarte jeg ikke å vente lenger. Jeg bestilte mine første oljer. Et sett med flere ulike oljer. Og en diffuser. Dataene kom var det som julaften for et lite barn. Jeg kunne ikke vente med å åpne pakken. Og der …. der lå alle mine nye oljer. Og diffuseren. Ti oljer. Jeg husker at jeg åpnet en og en olje, snuste på de og smilte. Og det morsomme er jo at jeg ikke hadde noen luktesans. Jeg ante ikke hva de luktet. Det varikke så viktig. Selv om lukt er viktig, så er effekten viktigere. For meg. Den ene oljen etter den andre ble åpnet og luktet på. Og så fikk jeg øye på noe. Det varen ekstra flaske i esken. Den lå i en pen liten eske. En gave! Ikke pakket inn i gavepapir og pent bånd. Men en gave fra doTerra. Fordi jeg hadde kjøpt oljer. Hvor ofte får du gaver fordi du har kjøpt noe du har lyst på?

Denne gaven var annerledes enn de andre oljene. Det var en oljeblanding i en rollon-flaske. Den var eksklusiv! Det kunne jeg se med en gang. Immortelle. Det sto på esken og på flaska. Immortelle … Anti-aging blend. For en gave! Til meg! Immortelle. Udødelig betyr det. Og det sier ganske mye om hva den kan brukes til. Den hjelper mot typiske aldringstegn. Ikke bare rynker og skrukker. Vi har testet den på sånne brune flekker som eldre mennesker får. Vi har testet den på sår som har satt sine spor. Den virker!

Nå i juni har du mulighet til å få den samme sommergaven som jeg fikk for ett år siden! For en gave!

Ett år er gått siden jeg fikk min gave! Nå har jeg fått en ennå større gave! Nemlig muligheten til å dele min kunnskap og mine erfaringer som jeg har samlet på ett år. Gavene fra doTerra blir bare større og større <3

Har du lyst på en slik gave?

 

doTERRA-Immortelle

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *