Min jobb vs din jobb

Her om dagen kom jeg til å snakke med en gammel bekjent om doTerra. Han spurte hvorfor jeg, ni år senere, fortsatt jobbet så hardt. Jeg spurte han hva som fikk han til å tro at jeg jobbet så hardt. Han fortalte meg at det var fordi jeg alltid snakker, underviser, reiser, veileder, selger, deler, tenker og «lever» doTerra. Han mente at doTerra hadde oppslukt livet mitt. Jeg spurte om han mente at det var noe galt i det. Han svarte «neida, ikke i det hele tatt, jeg tror bare at jeg er litt misunnelig på deg og tror jeg kanskje er i feil business, men nå er det for sent». Jeg sa at det er aldri for sent!

Denne mannen hadde brukt mer enn fire år på en universitetsutdannelse og har, ut ifra hva andre vil mene, en veldig god jobb. Så hva er forskjellen på hans jobb og min jobb?

• Jeg er min egen sjef – han har en sjef2b2b22f13112c699a5cf67a5eada1e22

• Jeg bygger mine egne drømmer – han bygger noen andre sine drømmer

• Jeg bestemmer selv egen arbeidstid – noen andre bestemmer hans arbeidstid

• Jeg kan ta fri når jeg vil – han må be om å få fri

• Jeg reiser dit jeg har lyst til  – han må reise dit han blir bedt om

• Jeg kan tilbringe masse kvalitetstid med min familie – hans tid er bestemt av arbeidsgiver og han går glipp av masse familietid

• Jeg er velsignet med en fantastisk gjentagende inntekt. Hvis jeg slutter i morgen (noe jeg ikke vil gjøre!), vil jeg fortsatt bli betalt – hvis han slutter i morgen vil lønnsutbetalingene stoppe og han vil etterhvert gå tom for oppsparte midler og må da skaffe seg en ny jobb, med en annen sjef, som vil fortelle han hvor, når og hvor hardt han må jobbe.

• Jeg kan velge mine forretningspartnere – han kan ikke velge sine partnere, de velger han. Selv om han, i løpet av 5-6 år, håper at han kommer til et punkt hvor han kan velge sine forretningspartnere.

• Jeg er en del av et selskap som forandrer og forbedrer menneskers liv over hele verden – han sitter for det meste på kontoret, i telefonen, driver med «brannslukking», og prøver å ta en vanskelig avgjørelse som han håper kommer til å holde firmaet han jobber i gående en stund til.

• Jeg får hjelpe, lære, støtte og gi kjærlighet til mennesker hver eneste dag – han får møte mennesker som har problemer, kommer med påstander og skaper stress i arbeidet hans hver eneste dag.

Med andre ord …

Hvilken jobb ville du hatt? Min eller hans?

Kan du gjette hvorfor? Jeg vet ikke hvordan det kan bli bedre enn dette! Jeg absolutt ELSKER det jeg gjør! Jeg liker menneskene jeg kan tilbringe dagene mine med, uansett hvor i verden jeg er. Jeg kan bidra til en bedre verden – en dråpe av gangen. Og vet du hva? Det finnes ikke en mer tilfredsstillende jobb enn den VI har!

Så ja, hvis det virker som om doTerra opptar hele livet mitt med reising over hele verden og med å hjelpe andre til å forstå viktigheten av doTerra og den fantastiske livsstilen de gir, så ville jeg startet helt på nytt igjen i morgen hvis jeg ble nødt til det!

Hva med deg? Hva liker du best med doTerra?

 

* Dette innlegget er skrevet av Gina Truman. Jeg har oversatt og delt med tillatelse *.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *