Sitron – rengjøring for kropp og hjem

Lemon – Citrus Limon,15 ml

Sitron, en av de toppselgende oljene til dōTERRA, har utallige Lemon_15ml__35689.1458944561.500.659nytte- og bruksområder. Sitron er et kraftfullt rengjøringsmiddel som renser både luft og overflater, og kan brukes til giftfri rengjøring alle steder i hjemmet. Tilsatt i et glass vann bidrar eteriske oljer av sitron til et forfriskende og helsebringende løft i løpet av dagen. Sitron kan med stort hell tilsettes både desserter og hovedretter for en økt smaksopplevelse. Innvortes bruk har en rensende virkning og er samtidig svært gunstig for fordøyelsen og luftveiene. Brukt i en diffuser har sitron en meget oppløftende energigivende virkning og har i forskning vist at den har humørstimulerende egenskaper.

 

Bruk

? Innvortes bruk ved sesongpreget ubehag i luftveiene

? Tilsett sitron i en sprayflaske med vann, og bruk til rengjøring av bord, kjøkkenbenker og andre overflater. Eterisk olje av sitron er også supert å pleie møbler med; bland ut litt sitronolje i olivenolje og bruk dette til å rense, pusse og beskytte treverket på alle møblene dine

? Kan også brukes til å beskytte og pleie lær i både møbler, vesker og klær. Brukes ufortynnet på en myk klut

? Kan med hell også brukes til å pusse sølvtøy og annet metall for å bli kvitt mørkt belegg

 

Bruksanvisning

I diffuser: Bruk tre til fire dråper sitronolje i diffuseren din

Innvortes bruk: Tynn ut en dråpe i 125 ml væske

Utvortes bruk: Påfør en til to dråper på ønsket område. Tynn ut med dōTERRA fraksjonert kokosnøttoljen for å minske risikoen for hudirritasjon.

 

Forholdsregler

Mulig risiko for hudirritasjon. Oppbevares utilgjengelig for barn. Unngå kontakt med øyne, indre øre og andre følsomme områder. Unngå sollys eller UV-stråler i opptil 12 timer etter å ha påført produktet.

 

Plantedel: Skall

Utvinningsmetode: Kaldpressing, ekstraksjon

Aromatisk profil: Ren, frisk, sitrus

Kjemiske hovedkomponenter: Limonene, β-pinene, γ-terpinene

 

Primære fordeler

? Renser luften, rengjør overflater

? Renser og rengjør kroppen på en naturlig måte, og støtter fordøyelsen

? Støtter et sunt luftveissystem

? Stimulerer et godt humør

 

Følg meg gjerne på Facebook. Her kan du få flere tips :-)

 

200093-sitron

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *