Heldigvis er ikke alt for godt til å være sant!

Ja, for du har helt sikkert hørt uttrykket «for godt til å være sant». Og ofte er det jo det. Men heldigvis ikke alltid. Og kanskje spesielt «heldigvis» i denne historien her. For den handler om pappa’n min <3

I lengre tid har han hatt en føflekk i ansiktet. Den har vokst og vokst og den var ganske så stor – nesten like stor som et kronestykke. Historien jeg skal fortelle nå startet egentlig i sommer. Pappa hadde vært hos legen og de, altså pappa og legen, hadde blitt enige om at når de skulle se hverandre i begynnelsen av desember, så skulle legen skrive en henvisning til en hudlege for å få denne flekken fjernet. Resultatet kom til å bli et arr – midt i ansiktet. Det er jo ikke særlig stas. Ikke engang for en mann i sin beste alder. Bildet under er tatt i sommer, og her ser du tydelig den mørke flekken på kinnet.

Føflekk - pappa førLegen var aldri redd for at dette var kreft, så derfor turte vi å utforske litt. Jeg kaller det forskning jeg. Egenforskning for egen interesse og forhåpentligvis pappa’s beste. Siden jeg selv er «marinert» i eteriske oljer og elsker disse oljene, så skulle pappa få prøve også. Helt frivillig! Og med stor interesse.

Oljen han fikk var en av mine favoritter. En oljeblanding bestående av det beste av de beste oljene. Vi snakker Frankincense, Hawaiian Sandalwood, Lavendel, Myrrh, Helichrysum og Rose <3 Blandingen heter Immortelle.

doTERRA-ImmortelleEller det vil si – den HET Immortelle. EU-regler gjør at vi har fått nytt navn på denne blandingen. Immortelle betyr jo udødelig – og det ble litt sterk kost. Så nå heter Immortelle Salubelle. Men oljene og blandingen er den samme. Og det er jo det viktigste!

Så – tilbake til pappa. Han fikk en flaske Immortelle av meg med instruksjoner om å smøre direkte på flekken sin hver morgen og kveld. Når han smurte på oljen så murret det i flekken. Ikke noe avskrekkende og skremmende, men et lite signal om at oljene hadde en eller annen effekt.

Naturlige remedier eller naturmedisin hjelper kroppen til å sette i gang helingsprosesser. Og jeg hadde ingen forhåpninger og forventninger om at etter tre dager med bruk av oljene så skulle flekken være borte. Neida – her var jeg forberedt på å være tålmodig. Smøring morgen og kveld. Murring i flekken og sånn gikk dagene. Jeg må ærlig innrømme at jeg husker ikke nøyaktig tidspunktet for når vi begynte, men det var i sommer – en eller annen gang.

Nå skriver vi 19.desember. Pappa har vært hos legen og det ble ingen henvisning. Det blir ikke noe kirurgisk fjerning av flekken. Mitt visittkort ligger hos legen til pappa. Legen ble veldig begeistret og pappa er superfornøyd. Resultatet av noen måneder med smøring har gitt resultater. Og du kan se selv. Bildet under er av pappa’n min, sånn han ser ut i dag. Bildet ble tatt søndag 17.12.2017 og det har gått ca 6 mndr siden behandlingen startet. En behandling som virkelig har gitt resultater. Huden trengte en liten pause underveis. Men tålmodighet er viktig. Huden er nå helt glatt og fin og du kan ikke kjenne forskjell på huden der flekken har sittet og rundt. Hvis du går helt tett tett inntil, så kan du se en liten brun flekk, som en skygge. Denne er også på vei bort. Naturen ordner opp og jeg er så takknemlig for disse oljene. Det er pappa også <3

Føflekk - pappa etter

 

 

 

Ps. Vil du vite mer om disse oljene – hva de inneholder, hvordan de brukes eller hvordan du får tak i de? Send meg en mail på doterra@lykkeligevalg.no, så skal jeg svare deg der :-)

 

Bildene og historien er basert på egne erfaringer. Det følger ikke med garantier på produktene, men det gjorde en stor forskjell i dette tilfellet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *