Ukategorisert

Snart hverdag igjen – gruer du deg?

28.desember. Siste halvdel av romjula og definitivt siste innspurt av 2017. Mange har fri fra jobb disse dagene og kanskje har du det som han karen på bildet under? Selv mener jeg at livet er for kort til å grue seg til å komme tilbake på jobb. Enten det er fordi du gjerne heller vil nyte late morgener med familien eller fordi du kanskje ikke trives på jobb. Du er selv ansvarlig for ditt eget liv og i mange tilfeller finnes det alternativer. Valg som kan tas. Ikke alle valg er like enkle – det kan jeg skrive under på selv. Men jeg er opptatt at man skal ta aktive valg – basert på hva man selv ønsker. Sunne valg som leder til et bedre liv. Selv har jeg tatt mange valg. Det har kostet blod, svette og tårer. Venner har forsvunnet og man har blitt utsatt for rykter, baksnakking mm. Men vet du hva? Det er jeg som lever mitt liv. Og jeg vil leve det på mine premisser. Livet mitt er for kort til å bry meg om hva alle andre synes og mener. Hvis jeg mener at noe er best for meg og mine nærmeste, så kan jeg ta tøffe valg. Fordi det blir bedre! Sitter du og gruer deg for å komme tilbake på jobb på tirsdag? Har du lyst på mer frihet? Jeg trenger nye ledere i mitt team. Og det geniale med min arbeidsplass – vet du hva det er? Du skaper den selv! Det finnes mange veier til Rom – og du velger selv hvilken vei du vil gå 🙂 Arbeidstid og arbeidssted velger du selv. Hvis du vil sitte på en strand med en paraplydrink og jobbe mens barna leker i sanden så er det mulig. Min arbeidsplass er ikke definert til en spesiell kontoradresse. Min arbeidstid er heller ikke definert. Hvis jeg har lyst til å jobbe om natten så gjør jeg det. Det er mitt valg. Menn og kvinner får like godt betalt. Du trenger ingen utdannelse heller. Og nærmer du deg pensjonsalder så er ikke dette noen hindring. Alle kan gjøre dette og alle kan lykkes. Den eneste begrensningen er at du må være over 18 år. Sitter du å gruer deg til å gå på jobb? Det å ikke ta et standpunkt er også et valg. Du velger selv hvordan du vil leve ditt liv og hvordan du vil gå din vei. Jeg har funnet min vei …   Coming back to work after a vacation is a cruel reminder of why I went on vacation in the first place - kort