En spennende fremtid!

2b2b22f13112c699a5cf67a5eada1e22
Våren 2018 kommer til å bli en veldig spennende tid! Jeg har faktisk en spennende overraskelse til deg! En overraskelse som kan gjøre en stor forskjell for deg <3

Hver vår har doTerra en ekslusiv mulighet for alle oss som ønsker å dele naturlige løsninger og eteriske oljer med andre. Denne muligheten heter Diamond Club. Dette arrangeres i Europa – i tillegg til USA. Og du – dette her er kjempespennende – det er bare en person fra Norge som er kvalifisert for å delta på Diamond Club. Det er totalt 120 deltakere i Diamond Club og den eneste fra Norge er hun som skriver dette nyhetsbrevet til deg! Ja, det er helt riktig! Jeg er den eneste fra Norge som er kvalifisert til å delta!! Dette blir en kjempespennende, intens og lærerik vår. Jeg kommer til å holde mange kurs og det blir mye moro!

For deg som ikke er medlem av doTerra, kan dette bety en mulighet for en fin velkomstgave! Fordi jeg er med i Diamond Club får jeg gi bort en gratis olje til alle nye medlemmer som deltar på mine kurs og som blir med i mitt team <3 I tillegg har du mulighet til å skaffe deg noen ekstra gavekort.

For meg betyr det masse reising og mange kurs. Jeg elsker å dele oljene med andre, så dette kommer til å bli gøy! Og tenk på alle de hyggelige menneskene jeg møter på veien min da <3 Og den store forskjellen oljene kan gjøre for oss alle <3

Dette blir virkelig en spennende vår. Fremtid sett med kortsiktige øyne!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *