Ukategorisert

Hvor trendy er du i sommer?

Sommer, sol og endelig høye temperaturer igjen! Det nærmer seg ferie. Og vi gleder oss! Aller mest gleder vi oss til en uke på camp sammen med gode venner fra inn- og utland. Dette er årets høydepunkt! Men du – tilbake til overskriften – Hvor trendy er du i sommer? Du har vel kanskje fått med deg farsotten som går over hele verden. Naturlige løsninger, ansvar for egen helse, miljøvennlig og giftfritt? Jeg snakker om eteriske oljer. Denne trenden har tatt helt av i USA og har for alvor inntatt Europa også. Har du blitt med på denne trenden? Sitter du på gjerdet og er litt avventende? Eller har du kanskje ikke hørt om dette «fenomentet» ennå? For litt over to år siden – sånn type 2 år og 3 uker – så trodde jeg eteriske oljer kun var for aromaterapeuter og massører. Helt sant! Jeg trodde faktisk det! Dette var den eneste erfaringen jeg hadde med oljene. Ja, også den tradisjonelle oljebrenneren da. Den med telys og en liten skål på toppen hvor man kunne fylle i vann og litt olje. That’s it! Men vet du hva? Jeg tok feil! Og jeg innrømmer det! Dette er jo bare en mikroskopisk del av hva eteriske oljer er! Heldigvis deltok jeg på et kurs om oljene. Og det er ganske nøyaktig 2 år og et par uker siden. Eteriske oljer er jo for alle! Alle burde ha disse oljene! Jeg kjenner faktisk ingen – INGEN – som ikke ville hatt godt av litt oljer innimellom. Det siste 1,5 årene har jeg holdt kurs og lært opp mange fine mennesker som har vært klare til å ta ansvar for egen hverdagshelse. Vi er en gjeng flotte, sterke og fine damer (og noen få menn) som vil gjøre det beste for kroppen vår, de rundt oss – og miljøet. Jeg er ingen miljøforkjemper i utgangspunktet, men – det er fint å tenke på at de endringene jeg har gjort i livene våre gjør en forskjell – også på miljøet. En positiv forskjell. Og tenk på alle de glade kroppene som har fått det så mye bedre i denne perioden <3 Hva med deg? Er du klar for å gjøre noen gode endringer i ditt liv? Er du klar for noen naturlige løsninger? Jeg mener ikke at du skal kaste alle medisiner, slutte å gå til legen osv. Nei – jeg vil bare vise deg at det finnes alternativer til små og litt større utfordringer i hverdagen. Historiene, opplevelsene og erfaringene har blitt så mange de siste to årene. Alt fra små nyfødte barn med kjempeubehag i magen til oss voksne som ikke finner ro om kvelden, tungt hode og ømme muskler som får lindring. Korte lunter som blir lengre, usikkerhet og dårlig selvtillitt som blir snudd, vorter og føflekker som forsvinner, høy kroppstemperatur som senkes – helt naturlig. Og – virus som blir slått ut på under 24 timer. Jeg kunne fortsatt. Lenge! Og jeg vil gjerne fortelle deg om alt disse oljene kan hjelpe for. Jeg blir stadig imponert og positivt overrasket! Hva med deg? Ønsker du å gi kroppen din det beste? Redusere litt av den belastningen du utsetter den for? Du har bare en kropp. Og det er viktig å ta vare på den. Er du klar for å prøve? Til å bli med på trenden? Trenger du å vite mer? Eller ønsker du rett og slett ikke noen endringer i livet ditt? Valget er ditt! Er du nysgjerrig eller klar? Ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg! Akkurat nå har jeg satt sammen en fantastisk sommerpakke. Her får du mange flotte produkter som vil hjelpe deg til en trygg og god sommer hvor du kan ha kontroll over mange situasjoner som ofte oppstår. Vi snakker alt fra bilsyke (reisesyke), myggstikk, brannskader (brennmaneter, brennesle, solbrent osv), til sutrete unger, grinete gubber og vrange svigermødre (jeg har verdens nydeligste svigermor – og det er helt uten oljer), flokete hår og ubehag i ørene etter for mye bading. Det er mange ting som kan «ødelegge» en god ferie. Du sier ifra når du er klar til å ta kontrollen over slike siturasjoner selv! Jeg er her for deg 🙂 Og du – hvis du er klar? Skynd deg – for kjøper du sommerpakken i juni, så får du med mange fine gaver som vil gjøre sommerpakken din komplett! <3 For 2.600,- vi du få 6 oljer, en mygg-/insektsspray, bodylotion, shampo og balsam + verdens smarteste såpe! Du vil i tillegg få – helt gratis: en tannkrem, drops som fjerner gruff (host, hark, snufs og nys) + en olje du ikke kan leve uten. Helt sant! Den tar knekken på alt du ikke ønsker å ha i kroppen din – vi snakker om sånne ekle smittsomme greier. Du får en gratis baseolje, et oljehefte som alle kommer til å være misunnelige på(!), ett år med mulighet for å kjøpe alle de varer du ønsker til rabatterte priser. Og – sist men ikke minst – du får meg som oljementor! og du blir en del av et stort fellesskap hvor vi alle hjelper hverandre til en bedre hverdag – en dråpe av gangen <3 Er du klar? Valget er ditt!   Følg meg gjerne på facebook <3 doterra_woman_share_02