Ukategorisert

Velkommen november!

Gratisgave til deg - november 2018Vanligvis er ikke november en favorittmåned for meg. Det er mørkt ute, ofte regn. Takket være oljene, sitrusoljer spesielt, og diffuseren min, så kommer jeg meg nå fint igjennom november. Og resten av vinteren for den saks skyld. Det går faktisk veldig fint! Denne novembermåneden kommer til å bli den beste. Jeg bare kjenner det på meg <3 doTerra har nemlig en superkampanje for nye medlemmer denne måneden. Og har du så mye som vurdert å prøve oljene, så bli med nå. Hvorfor? Jo det skal jeg fortelle deg! Kjøper du familiepakken til doTerra, så får du ni av de mest brukte oljene som finnes. Du kan håndtere hosting, nysing, høy kroppstemperatur, dårlig humør, mørke dager, manglede konsentrasjon og fokus, energimangel, søvnutfordringer, stress og mye mer – på en helt naturlig måte. Du får også en flott diffuser, en baseolje, tomme kaplser og ett års gratis medlemsskap i doTerra. Ett års gratis medlemsskap – får jeg tilsendt masse greier som jeg ikke har bestilt da eller? Nei, det gjør du ikke! Ett års gratis medlemsskap betyr at du får mulighet til å kjøpe de varene du ønsker – i ett helt år – til 25% rabatt. Du kan faktisk bare kjøpe familiekittet nå og aldri kjøpe noe mer fra doTerra. Så enkelt. Og så trygt. Fordelen med medlemsskapet – utover rabatten – er at du får med meg på kjøpet 😉 Jeg skal selvfølgelig ikke flytte hjem til deg, men jeg vil hjelpe deg med oljene og hvordan du bruker disse. Du vil få bli med i et hjertevarmt og flott team hvor vi hjelper hverandre, deler erfaringer og bidrar til en mer naturlig hverdag. Du vil få gratis opplæring. Men – så var det denne novemberkampanjen da. For det er mer skjønner du. MYE MER! Kjøper du familiekittet i november, så får du også med en gratis bildiffuser og tre nydelige sitrusoljer. Sitrusoljer er kjent for å løfte humøret og senke skuldrene. Du kan drikke de, bruke de i mat – og i diffuseren <3 Aldeles nydelig! Disse sitrusoljene heter Red Mandarin, Kumquat og Clementine. OG – det er ennå mer. Du får også et gavekort på 500,-. Dette gavekortet bruker du til valgfrie doTerra-produkter. Trenger du mer informasjon? Send meg en mail – doterra@lykkeligevalg.no. Er du klar for å bestille? Slik går du frem:
  1. Trykk her for å melde deg inn.
  2. Velg Join & Save.
  3. Skroll ned og velg Join doTERRA.
  4. Velg Europe, og deretter Norway.
  5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
  6. Kryss av for Wholesale Customer og Continue.
  7. Fyll inn all personlig info og velg ditt eget passord.
  8. Enroller ID skal være 3405537. Trykk Verify for å se at det står Nina Grønbech. Veldig viktig!
  9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Du velger dette og går videre til betaling.
Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTerra, og jeg vil da ta kontakt med deg og legge deg til i team Lykkeligevalg. Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan også være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding. Ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter! Hjertelig velkommen til team Lykkeligevalg – og en ny og bedre hverdag!