Desembermoro

Hvordan har du det når vi skal bla om til en ny måned på kalenderen?Desember 2018

Jeg elsker det! Det blir nye ark og fargestifter!

Det er det jo hver eneste morgen vi våkner til en ny dag. Men en ny måned gir liksom ennå mer energi og glede.

 

Etter at jeg meldte meg inn i doTerra har disse månedsskiftene gitt en ny dimensjon. Ny måned betyr også nye tilbud og kampanjer. Og det er alltid like spennende og moro! Det kiler faktisk i magen! Og det kiler faktisk i magen hver gang jeg får en ny pakke levert også. Selv om jeg vet hva som er i – og selv om jeg kjenner til produktene fra før. Det er så gøy! Det er så rent! Det er så ekte! Produkter fulle av kjærlighet og omtenksomhet. Det er julaften hver måned.

Du har det kanskje på samme måten selv? Hvis du har et medlemsskap da … Det er jo faktisk ikke alle som har dét ennå. Et medlemsskap. Sist uke passerte doTerra 7 millioner brukere. Rundt om i hele verden. Eteriske oljer er virkelig en trend som har kommet for å bli. Jeg kan merke at etterspørselen bare blir større og større. Og jeg er så glad for å få dele oljer med andre. Har du ennå ikke fått deg et medlemsskap, men har lyst på det? Jeg hjelper deg gjerne! Vi har plass til flere i teamet og du er hjertelig velkommen! Les nederst på siden – så skal jeg forklare deg hvordan du blir medlem.

 

Så var det disse tilbudene da! I desember kan du få en helt gratis Frankincense. Eller Virak som den nå heter i Norge. En fantastisk gave! Ikke bare fordi den har en så høy verdi, men også fordi den har så utrolig mange bruksområder. Oljen er faktisk utvunnet av kvaen fra boswelia-trær som vokser i Oman og Somalia. Visste du at gravide kvinner i midt-østen suger på disse kvaeklumpene? Disse kvinnene VET at denne kvaen er bra for fosteret i magen og ønsker å gi barnet sitt den best mulige starten på livet. For en gave de gir barna sine! Og seg selv. Denne kvaen vil også påvirke personen som spiser den. Positivt!

Dessverre har jeg ikke lov til å komme med medisinske påstander her. Men – jeg oppmuntrer deg til å søke litt på studier på nettet eller google litt, så vil du se hva Frankincense/Virak brukes til og alle de positive egenskapene den gjør for deg. Jeg legger ved et par linker til videoer du kan se om nettopp denne oljen. Her kan du se en film om hvordan doTerra utvinner oljen, og her kan du se en nydelig animasjonsfilm som ble laget for en stund tilbake. Jeg blir både rørt og ydmyk. Og stolt. Stolt av å være en del av dette. Rørt og ydmyk pga måten doTerra jobber på. Det har et stort bankende hjerte. Et hjerte som banker for andre mennesker.

Og du – denne gaven kan du få helt gratis denne måneden. Vil du vite mer? Send meg en mail på doterra@lykkeligevalg.no.

Er du klar for å bestille? Slik går du frem:

  1. Trykk her for å melde deg inn.
  2. Velg Join & Save.
  3. Skroll ned og velg Join doTERRA.
  4. Velg Europe, og deretter Norway.
  5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
  6. Kryss av for Wholesale Customer og Continue.
  7. Fyll inn all personlig info og velg ditt eget passord.
  8. Enroller ID skal være 3405537. Trykk Verify for å se at det står Nina Grønbech. Veldig viktig!
  9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Du velger dette og går videre til betaling.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTerra, og jeg vil da ta kontakt med deg og legge deg til i team Lykkeligevalg. Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan også være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding. Ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter!

Hjertelig velkommen til team Lykkeligevalg – og en ny og bedre hverdag!

 

PS! Du får også 10% rabatt på Myrrh denne måneden <3

I tillegg har doTerra fått godkjent flere produkter inn til Norge! Velkommen desember!

Nyheter til Norge desember 2018

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *