Årets julegavetips!

Er du av de som for lengst er ferdig med julegavene? Har du kommet godt i gang, men har fortsatt litt igjen? Eller er du som meg – at du knapt har begynt?

Jeg er alltid treg med å få kjøpt julegaver. Det er jo så lenge til jul …. Og vips – så er det kun få dager til jul og jeg får det travelt.

Kjenner du deg igjen? SE HER!
Jeg skal hjelpe deg. Du skal få et kjempegodt julegavetips av meg <3

Jeg har nemlig satt sammen en liten pakke som kan passe helt fra de minste barna – til sånne store barn som meg. Jeg hadde nemlig elsket å fått denne gaven selv!

Elefantdiffuseren er kjempepopulær og er supersøt. Fyll på litt kaldt vann, tilsett noen dråper oljer, sett i stikkontakten, trykk på en knapp – og vipps – så kommer det en fin dusj av kald, velduftende damp ut av snabelen <3 Det er ikke bare små barn som blir begeistret av det nye «husdyret»! Man blir jo bare glad av å ha en elefant i rommet – i alle fall en slik én ;-p

I pakken har jeg også puttet to oljeblandinger som kan komme godt med. Det at det er en oljeblanding betyr bare at det er en flaske med flere ulike rene eteriske oljer oppi. Jeg har valgt ut OnGuard og Serenity <3 OnGuard vil hjelpe deg til å holde det frisk og rask. Den dufter deilig av jul og vil kunne redusere ulumskheter som du ikke vil ha i hus eller i kroppen. Serenity er en nydelig olje som vil bysse deg i søvn. Sett gjerne diffuseren på i soverommet før du går på badet. Så får oljene et lite forsprang og du kan krype ned under dyna og zzzzzz …..

Elefanten spiller musikk og lyser opp i taket – hvis du vil. Her kan du velge instillinger akkurat som du ønsker. Med musikk og uten lys. Uten musikk og med lys. Helt mørkt og stille eller full musikk og lys :-) Du velger – elefanten adlyder.

Har du noen rundt deg som kunne blitt glad for en slik gave? Send meg en pm, så hjelper jeg deg med bestillingen. Det er jo ikke så lenge til jul – og det er så godt å få huket av på den to do-lista.

Kanskje ble både én, to og tre julegaver plutselig i boks etter å ha lest dette innlegget?

 

Julegavetips - elefant serenity og onguard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *