Ukategorisert

Nytt år og nye muligheter!

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle klare å holde et nyttårsforsett. Ikke at jeg har hatt så mange opp igjennom, men allikevel. Med 41 års erfaring så har jeg vel lov til å uttale meg 🙂 De gangene jeg har hatt et nyttårsforsett, så har jeg sprukket – eller kanskje det er mer riktig å si gitt opp – den 3. januar. Jeg har kapitulert og kastet inn håndkledet. Pysete? Ja! Når jeg tenker tilbake på dette så er jeg jo ikke stolt. Og når man mislykkes på denne måten – for det må man jo kunne kalle det – så gjør det noe med selvfølelsen og selvrespekten. Og det er i alle fall ikke på den positive måten!   Så hvorfor blir det slik? At man bryter disse nyttårsløftene? Jeg prater litt generelt. Fordi jeg vet at det er flere enn meg som har det på denne måten. Kanskje du har holdt til den 5. januar? Eller kanskje til den 15.? Uansett – dette er til deg som har hatt en tendens til å gi opp disse løftene. For det er jo akkurat dét det handler om. Løfter! Du har gitt et løfte til deg selv. Hvor ofte bryter du løfter du har gitt andre? For min del så er svaret aldri. Man holder jo det man har lovet. Så hvorfor skal man ikke holde løftene man gir seg selv?   Dette var en helt ny tankegang for meg. Jeg har aldri tenkt på det på denne måten før. Men det gir mening. Rachel Hollis - stop believing the liesOg det er helt riktig. Damen som satte meg på tankene heter Rachel Hollis. Ei frisk dame fra USA som har skrevet en bok som heter «Girl, Wash Your face». Skal du kjøpe deg én bok i 2019, så anbefaler jeg denne. Hun pirker borti ting på en god måte. Hun setter ord på ting som vi alle har opplevd. Og hun setter fingreren på hvorfor tingene har blitt, eller er, som de er. Rachel skriver på en humoristisk og direkte måte. Jeg har sittet og lest boka og brutt ut i latter. Fordi hun får sagt tingene på en veldig god måte. Det treffer meg. Jeg kjenner meg igjen.   Nå er det den 10. januar. Det er morgen. Og jeg har våknet til dag 10 med mitt nyttårsforsett. Jeg har ikke gitt opp. Jeg har ikke engang vurdert å gi opp. Joda, det har vært tøft! Det har vært dager hvor jeg har måttet kjempe for å holde ut. Men jeg har klart det! Så langt. Jeg holder løftet til meg selv. Og det føles så godt! Jeg kan med hånden på hjertet si at dette påvirker selvrespekten veldig. Positivt! Og jeg elsker følelsen. Følelsen av å prioritere meg selv. Følelsen av at jeg selv er viktig.   For å komme meg igjennom de vanskligste dagene, så bruker jeg oljer. Dvs jeg bruker jo oljer hver dag. Men – nå bruker jeg oljene målbevisst på motivasjon, utholdenhet, sult og fysing. Og oljene leverer!   Med ny måned følger også nye tilbud og kampanjer. Januar er intet unntak. For deg som er helt ny til oljer og ennå ikke har en egen doTerra-konto, så kan du få inntil 4 oljer helt gratis. Eller – hvis du og jeg kan møtes – så kan du faktisk få hele 5 oljer gratis. I love it! Det føles så godt å kunne gi bort så mange fine oljer til nye oljebrukere. Jeg forteller deg raskt om kampanjen som gjelder nå.   Kjøper du familiepakken før den 15. januar får du alle fire – eller fem oljene. De fire oljene du helt sikkert får eJanuar - Innmeldingskampanjer: Virak (Frankincense), Red Mandarin, Kumquat og Serenity. Dersom du og jeg kan møtes face-2-face, så får du i tillegg Console Touch («flytende klem»). Kjøper du familiepakken etter den 15. januar, så mister du muligheten til å få en gratis Virak (Frankincense). Lyst til å vite mer om oljene eller fordelene? Ikke nøl med å ta kontakt med meg 🙂   En av fordelene med å kjøpe oljer fra doTerra, er at du får med en oljementor på kjøpet. Jeg er en slik oljementor. Så hvis du har lyst til å lære mer om oljene av meg, så hjelper jeg deg veldig gjerne! Og du – har du allerede en doTerra-konto, men ikke har kjøpt varer på 3 måneder, så er det faktisk fine gaver å få da også – hvis du legger inn en ordre i januar <3   Er du klar for å bestille? Slik går du frem:
  1. Trykk her for å melde deg inn.
  2. Velg Join & Save.
  3. Skroll ned og velg Join doTERRA.
  4. Velg Europe, og deretter Norway.
  5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp.
  6. Kryss av for Wholesale Customer og Continue.
  7. Fyll inn all personlig info og velg ditt eget passord.
  8. Enroller ID skal være 3405537. Trykk Verify for å se at det står Nina Grønbech. Veldig viktig!
  9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Family Essential Kit Norway. Du velger dette og går videre til betaling.
Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTerra, og jeg vil da ta kontakt med deg og legge deg til i team Lykkeligevalg. Det er overhodet ingen forpliktelser. Du kan når som helst velge å avslutte. Du kan også være medlem uten å kjøpe noe mer. Ingen binding. Ingen kjøpeplikt. Bare massevis av muligheter! Hjertelig velkommen til team Lykkeligevalg – og en ny og bedre hverdag!   Ønsker deg en nydelig januar!