Ukategorisert

Kom og bli med på oljefesten!

Forsidebilde   Nå er tiden inne for en skikkelig oljefest! Og doTerra inviterer deg til å bli med! BOGO – Buy One Get One for free. Kjøp én og få én gratis. Hver dag er det nye tilbud og det første tilbudet starter nå ikveld – midnatt. Natt til mandag. Tilbudene får vi først vite ved midnatt. Alle tilbudene varer i 24 timer eller så langt lageret rekker. Her må det handles og ikke nøles! Nå har du mulighet til å skaffe deg massevis av gratisoljer hele uken! Denne uken inviterer vi alle som ennå ikke har en egen doTerra-konto til å komme inn i varmen hos team Lykkeligevalg <3 Vi har vår egen BOGO-facebook-side som vi åpner opp for venner og kjente denne uken. Bli med du også! Du vil få vite alle tilbudene, mulighet til å kjøpe oljene, masse gratis opplæring og flotte giveaways! Dette vil du ikke gå glipp av! Den første BOGO’en  blir annonsert nå i kveld og trekningen skjer fredag ettermiddag. Lyst til å være med? Du finner facebook-siden her. Svar på spørsmålene og bli med på denne feste du også!   Giveaway card, banner.Beautiful greeting scratched calligraphy black text word gold stars.Hand drawn invitation T-shirt print design.Handwritten modern brush lettering white background isolated vector