PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Eteriske oljer - doTERRA NORGE
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
14. juni 2016 bestilte jeg mine første oljer fra doTerra. Da hadde jeg vært på et oljekurs og lært meg masse spennende om hva eteriske oljer er og hva de kunne gjøre for meg. Jeg falt pladask! Jeg fant et verktøy som passet helt perfekt for meg og min familie.

Fra tidligere hadde jeg vært på ett kurs om eteriske oljer – i forbindelse med helsekostjobben jeg hadde. Med en annen leverandør. Den gang var jeg ikke klar for å dykke dypere ned i oljene. Dét var jeg i juni 2016.

Jeg kan ennå huske spenningen jeg opplevde da jeg bestilte mine første oljer. Kittet het Home Essentials og er veldig likt Familiepakken som du finner her inne. Jeg fikk ti oljer og diffuser. Som pappa måtte hente for meg i Danmark. Lang historie som jeg ikke forteller nå. Du skal få høre den en annen gang. Jeg lover. Det kriblet i hele kroppen den dagen jeg fikk oljene. Gleden ved å åpne flaskene var enorm. Men nok om meg – nå skal jeg fortelle deg om oljene!

Eteriske oljer kommer fra planteriket. Det er små og flyktige bestanddeler som plantene lager selv. Grunnen til at plantene produserer eteriske oljer er for å 
 • beskytte seg mot solskader  
 • tiltrekke seg bestøvere  
 • beskytte mot vær og vind  
 • reparere skader fra planteetere 
 • frastøte insekter 
 • motstand mot mikrobiologiske angrep  
 • støtte i perioder med lite næringsstoffer 
Du har helt sikkert vært i kontakt med mange ulike eteriske oljer. Kanskje uten at du selv har vært klar over det? Når du skreller en appelsin, så får du denne fine dusjen i nesa – av disse bittesmå dråpene som kommer fra skallet på appelsinen. Dette er eteriske oljer. Eller hvis du har tatt et peppermynteblad, eller en annen maturt, og gnidd det mellom fingrene. Da har du fått frem en ganske sterk lukt. Dette er eteriske oljer. Oljene finnes i ulike plantedeler. De finnes blant annet i blader, stengler, røtter, frø, skall, blomster og kvae.

Eteriske oljer har en lang historie. Vi kjenner historien ca 4.000 år tilbake i tid. Muligens går det ennå lenger tilbake også. I Bibelen finner du over 500 referanser til oljer, hvor de knyttes til behandling av sykdom og brukes i religiøse handlinger. Oljene ble også brukt til balsamering av de døde. I kinesisk litteratur går historien til eteriske oljer ennå lenger tilbake enn bibelhistorien. De eldste kjente skriftene som er funnet i Europa går tilbake til det trettende århundre. Her kan vi lese om hvordan oljene ble brukt i parfymer, av hanskemakere og i legemidler. Det var viden kjent at de som jobbet med å lage parfymer sjelden ble rammet av kolera og andre sykdommer. Årsaken til dette var nok de gode antiseptiske egenskaper som de fleste eteriske oljer har.

De siste årene har eteriske oljer kommet mer og mer tilbake. Det har blitt en trend. Fler og fler mennesker ønsker å bedre livskvaliteten ved å ta enkle grep i hverdagen. Grep som gir oss en mer naturlig livsstil hvor vi er bevisste på hva som styrker og nærer oss. Vi er mer bevisste på hva som hjelper oss til å være på vårt beste. Både fysisk og mentalt.

Jeg er så takknemlig for disse oljene. For alt de har gjort for meg og mine nærmeste. Alle hverdagsplagene som vi selv kan håndtere. På en effektiv, naturlig og billig måte. Jeg er også takknemlig for kompetente leger og akuttmedisin. Det handler om en balanse mellom naturvitenskap og legevitenskap. At vi må ta det beste fra begge leirer og forstå at det ene ikke utelukker det andre. Det er viktig å forstå hvor grensen går for hva vi kan gjøre for oss selv, og søke medisinsk hjelp når vi trenger det. Det er nemlig ikke alt vi kan klare selv.

VIKTIG !
Husk at du alltid må kjøpe 100% rene eteriske oljer fra kvalitetsprodusenter. Sørg for at det er eteriske oljer du kjøper og ikke noen billige etterligninger. Det finnes mye juks på markedet – dessverre. Det du leser her på min side er knyttet til doTerra sine oljer. Det er ikke alltid overførbart til eteriske oljer fra andre produsenter.
 • Text Hover
Norway Basic Essential Enrollment Kit
Basispakken

For deg som vil begynne med et mindre utvalg av oljer, har vi Basispakken.

Den inneholder seks ulike oljer (15 ml) + kokosoljen til å blande de ut med.

Pakken inneholder de vanligste oljene man ofte starter med; Peppermint, Lemon og Lavender. I tillegg får du Wild Orange som er energigivende, ZenGest for magen og OnGuard for immunsystemet.

Hva koster Basispakken?
* Din pris er kr 1.490,- 

Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er kr 2.300,-
Essential Aromatics Diffused Kit
Emosjonsoljepakken 

Kunne du tenkt deg mer motivasjon? Mer glede i hverdagen? Har du noe eller noen du trenger å tilgi? Trenger du eller barna dine mer ro i kropp og sinn?

De emosjonelle oljene Motivate, Cheer, Passion, Peace, Forgive og Console gir deg et verktøy til å navigere i følelseslivet til deg og din familie.

Denne pakken inneholder også en Lumo diffuser, slik at du kan skape en god stemning i huset eller på kontoret. Det følger med en guide som viser deg hvilken olje som er best for ulike følelser, slik at du vet akkurat hva du trenger i ulike situasjoner.

Flaskene inneholder 5 ml olje og kan fortynnes og blandes med kokosolje når de skal smøres på kroppen.

Hva koster emosjonsoljepakken?
* Din pris er kr 2.600,-

Verdien av pakken er kr 3.100,-
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Family Essential Kit Norway
Familiepakken

Dette er den mest populære pakken og den vil dekke 80 % av dine helsebehov i familien. I tillegg gjør den det mulig for deg å benytte oljene på alle de tre måtene.
Denne pakken inneholder 9 av de mest populære oljene til doTerra (hver flaske inneholder 15 ml olje), Fraksjonert kokosolje, Veggie kaplser og Petal diffuser.

Oljenes egenskaper:
 • Lavender – beroligende for hud og sinn, søvn
 • Lemon – rensende og gir fokus
 • Peppermint – energi, fokus, åpner bihulene, muskulære spenninger
 • Wild Orange – energi og glede
 • Frankincense (Virak) – immunsystem og cellefornyelse
 • Rosemary – hukommelse og fokus
 • Oregano – kraftfull antioksidant og immunsystem
 • ZenGest – støtter fordøyelsen
 • OnGuard – stimulerer immunforsvaret og er fin når man kjenner at man brygger på noe
 • Fraksjonert kokosolje – til å blande ut de eteriske oljene med når du skal smøre de på huden 
 • Veggie kapsler – tomme vegetabilske kapsler som du kan ta noen dråper innvortes ved behov (jeg lærer deg hvordan du trygt kan gjøre dette) 
 • Petal Diffuser – et moderne duftlys. Dette apparatet sprer oljene i rommet slik at flere rundt deg har glede av oljene. Diffuseren avgir en kald damp og bevarer oljenes egenskaper.

Her får du alt du trenger for å komme i gang. Du kan når som helst utvide sortimentet ditt. Nå har du din egen doTerra-konto som gir deg tilgang til å kjøpe varer til medlemspris i et helt år (minimum 25% rabatt).

Hva koster Familiepakken?

* Din pris er kr 2.890,-

Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er kr 4.300,-

* inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10..
Eteriske oljer
Vi kan alle slags typer eteriske oljer, ta en titt ved å klikke bestill oljer.