Om meg

Hei jeg heter Nina og jeg er en livsglad ung dame som har valgt å hoppe av karusellen. Samfunnskarusellen og alle forventningene om ligger der. Da jeg ble mamma hoppet jeg av denne karusellen. Det var viktigere ting i livet enn å jobbe for å bygge andres drømmer. Jeg ville leve ut mine egne drømmer. Livet vi lever er en gave vi har fått og jeg vil bruke livet mitt på MIN måte – slik jeg vil. Ikke slik alle andre vil.

I juni 2016 startet jeg opp som Mammaprenør – innen helse. Naturlig helse. Jeg deltok på et kurs og visste med én gang at dette var min vei videre. Bakgrunnen min er fra akupunktør og helsekost, så å hjelp andre til en bedre helse og en enklere og mer naturlig hverdag passer meg perfekt. Som Mammaprenør bygger jeg min egen drøm ved å gjøre det jeg liker best, når det passer inn i mitt program. Jeg er ikke bundet til en arbeidsavtale, ingen arbeidsplass – jeg kan jobbe i hele verden. Arbeidstid og -mengde velger jeg selv. Frihet! En fantastisk frihet som gir ro og balanse i mitt liv, hos mine barn og i min familie. Jeg lever min drøm – i mitt liv – hver dag <3

På bloggen min vil du finne en blanding av alt fra vegetar/vegan matoppskrifter, til helse, valg og hverdagsliv :-) Ikke nøl med å ta kontakt hvis noe av dette vekker nysgjerrighet!

- Sølvi Solheim sin strek -

– Sølvi Solheim sin strek –